Taidelaitos Haihatus

Haihatus on inspiroiva, kansainvälinen ja rento taidelaitos, työskentelyresidenssi sekä kulttuuritapahtumien kehto Joutsassa, Keski-Suomessa. Taiteentekijöiden ja -kokijoiden kohtaamispaikkana Haihatus on myös mainio yhteisö, jonka moottorina on taide sen kaikissa muodoissaan.

Ajankohtaista

COVID-19 virus ja Haihatus – miten pandemia vaikuttaa?

PÄIVITETTY 31.3.

Haihatus seuraa COVID-19, eli koronaviruksen, vaikutuksia yleisesti Suomeen sekä erityisesti taide- ja kulttuurikenttään.

Koronavirusepidemia tulee vaikuttamaan Haihatuksen näyttelyiden ja tapahtumien ajankohtiin. Tiedotamme, kun meillä on uutta tietoa.

Residenssi avaa ovensa maaliskuussa 2020 – hae residenssijaksoa nyt!

Residenssi avaa ovensa taiteilijoille maaliskuussa. Hae residenssiin tiistaihin 31.3.2020 mennessä, niin saat yhden hengen huoneen 550 / kuukausi / henkilö tai tuplahuoneen 825 / kuukausi / 2 henkilö.

Haihatus Kesänäyttely 2020: AVANTGARDEVEKKULA

Jo 21. kerran järjestettävän Haihatus Kesänäyttelyn teemana on tänä kesänä AVANTGARDEVEKKULA. Näyttelyn avajaiset ovat lauantaina 6.6. ja näyttely on avoinna kävijöille 6.6.-2.8.2020 aikana, elokuussa ryhmille tilauksesta. HUOM! Koronaviruksen vuoksi näyttelyn ajankohta voi muuttua, seuraathan kanavissamme tilanteen etenemistä.

Keikka Haihatus starttaa maaliskuussa – luvassa Cleaning Womenin Aelita-elokuvasäestys

Keskiviikkona 11.3.2020 Fantasia-taloon laskeutuu Cleaning Women mukanaa neuvostomykkäelokuva Aelita. Koe vallankumous Marssissa itsetehdyillä soittimilla säestettynä! Liput saat kaupastamme.

Yhteystiedot

Taidelaitos Haihatus
Jousitie 68-70
19650 Joutsa

Haihatuksen henki ry, tilinumero: FI49 5082 0720 0338 93

haihatus (at) haihatus.fi
residency (at) haihatus.fi

Ajo-ohje

Haihatus on Joutsan kirkonkylällä, Koiravuoressa. Nelostieltä lähtien on ruskeat hannunvaakuna-opasteet. Etelästä tultaessa kannattaa ajaa Joutsan risteyksen ohi ja kääntyä oikealle vasta Pertunmaantielle ja opasteita seuraten perille. Tervetuloa!

Helsinki 200 km
Lahti 100 km
Jyväskylä 70 km

Bussilla Joutsaan

Haihatukseen (määränpää Joutsa) pääsee helposti esim. Onnibussilla.

Kartta