TAIDELAITOS HAIHATUS

Tue meitä ostamalla kannatusjäsenyys

Taidelaitos Haihatus on inspiroiva, kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettu monitaiteellinen nykytaidekeskus Joutsassa, Keski-Suomessa. Se on paikka, missä taide puhuu ja kulttuuri elää!

Tarjoamme erilaisia taiteen ja kulttuurin elämyksiä läpi vuoden:

  • Kesäisin taidenäyttelyt, musiikkikonsertit, workshopit, teatterinäytökset ja Suomen ainoa kineettiseen taiteeseen keskittynyt galleria KITA houkuttelevat taiteen ja kulttuurin äärelle vierailijoita sekä kotimaasta että ulkomailta.
  • Talvikaudella elämyksiin kuuluvat muun muassa tunnelmalliset musiikki-iltamat ja pienimuotoisemmat taidenäyttelyt.

Katso tarkemmat ajankohdat ja aukiolot näyttelyt- ja tapahtumat-osioista.

Taidelaitos Haihatus: Mega Mad in Finland Circus Photo: Annina Mannila

Haihatuksessa toimii myös arvostettu ja kansainvälinen taiteilijaresidenssi, joka kokoaa yhteen taiteen ammattilaisia sen eri aloilta ympäri maailman. Residenssi tarjoaa tilat taiteelliselle työskentelylle mahdollistaen uusien elämysten ja teosten syntymisen, sekä vahvistaen yhteistyöverkostoja.

Haihatus - taiteilijat -residenssi

Kaiken toimintamme taustalla on kannatusyhdistys Haihatuksen Henki ry. Sen operatiivista toimintaa on sitoutunut tuottamaan joukko taiteen ja kulttuurin ammattilaisia. Yhdistyksen aktiivinen rooli takaa, että taidelaitoksemme toiminta on jatkuvasti kehittyvää ja ajankohtaista, ja että voimme yhdessä taiteilijoiden kanssa luoda merkityksellisiä kulttuurikokemuksia.

Haihatus kioski

Joutsalainen taidelaitos on näkyvä, värikäs ja arvostettu osa paikallista kulttuurielämää, sekä kiinnostava vierailukohde kaikille taiteen ja kulttuurin ystäville.

Skip to content