Täältä löydät vuoden 2024 kampanjat ja alennukset!

Keskimaan Taidekeskiviikot

19.6. & 26.6.2024

Keskimaan taidekeskiviikot 19.6.-26.6.2024. Liput S-etuhintaan. Kuvassa heinäpelto ja peilistä tehty lato. Ylhäällä oikealla pieni kuva vihreällä taustalla, jossa käsi pitelee S-etukorttia.
Yhteisliput S-etuhintaan:

(Haihatus + KITA)

Tarjous voimassa 19.6. ja 26.6.2024

– Aikuiset 18 € (norm. 20 €, alv 0 %)
– Alennusryhmät* 13 € (norm. 15 €, alv 0%)
– Lapset 7-15 v. 5,50 € (norm. 7,50 €)
– Perhelippu yhteislippuna, 2 aikuista + 2 lasta, 38 €. (norm. 40 €, alv 0 %, yli kaksi lasta +5,50 € henkilö)

* Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, avustettavat (avustaja pääsee avustettavansa seurassa ilmaiseksi).

Keskimaan Taidekeskiviikot 19.6 ja 26.6. Joutsassa – Yhteisliput S-etuhintaan Taidelaitos Haihatuksen kesänäyttelyyn ja Suomen ainoaan liikkuvaan taiteeseen erikoistuneeseen KITA-galleriaan!

Aivan nelostien läheisyydessä sijaitseva taidekeskus Haihatus viettää runsasohjelmaista juhlavuottaan Joutsassa, Keski-Suomessa. Kesän taidetarjonta koostuu neljästä eri näyttelystä, joista kolme löytyy Haihatuksen viehättävästä pihapiiristä, sen gallerioista ja veistospuistosta, sekä neljäs Suomen ainoasta kineettiseen, eli liikkuvaan taiteeseen erikoistuneesta KITA-galleriasta.

Juhlakesän näyttelyissä käsitellään ajankohtaisia ja puhuttelevia teemoja nykytaiteen keinoin. Näyttelyosioissa esitellään paitsi ennennäkemättömiä löytöjä, myös Haihatuksessa vuosien varrella olleiden taiteentekijöiden teoksia, sekä Haihatuksen juurille juontavaa ITE-taidetta, eli nykykansantaidetta.

Koko perheelle soveltuvien näyttelyiden tarjonta on monipuolinen ja laaja, joten tekemistä riittää vaikka koko päiväksi!

Alennus koskee yhteispääsylippuja (Taidelaitos Haihatus ja KITA-galleria). Alennusliput ostettavissa Taidelaitos Haihatuksen ja
KITA-gallerian kassalta vain tapahtumapäivinä.

Edun saa esittämällä S-Etukortin lipunmyyntipisteessä ennen maksutapahtumaa.
Osto ei kerrytä Bonusta. Alennushintainen lippu voimassa ostopäivän ajan näyttelyiden
aukioloaikojen puitteissa 19.6.2024 ja 26.6.2024.

Skip to content