Kauppa | Haihatus Shopista liput ja jäsenyydet helposti ja nopeasti

Haihatus Shopista saat ostettua käden käänteessä itsellesi Haihatuksen tuotteita, pääsylippuja tapahtumiin ja näyttelyihin. Lisäksi Haihatus Shopin kautta voit liittyä kannatusjäseneksi ykstyishenkilönä tai yhteisönä.

Haihatuksen MusaSunnuntai -keikkasarjan kaikkien iltojen ennakkoliput tulevat myös nettikauppaan myyntiin kevään 2024 aikana.

Kaikki tuotteet löydät täältä.

Haihatuksen kannatusjäsenyys

Tue meitä ostamalla kannatusjäsenyys

Tule mukaan tukemaan Taidelaitos Haihatuksen luovaa toimintaa ja liity Haihatuksen henki ry:n henkilökannatusjäseneksi – saat samalla ainutlaatuisia etuja ja mahdollisuuden olla osa inspiroivaa taideyhteisöä! Voit alkaa kannatusjäseneksi joko yksityishenkilönä tai yhteisönä. Yhteisökannatusjäseneksi voivat liittyä rekisteröidyt ja rekisteröimättömät yhteisöt, esimerkiksi yritykset ja yhdistykset.

🎨 Kausikortti kesänäyttelyyn:
Kannattajajäsenyys toimii kausikorttina, avaten oven taiteen monimuotoiseen maailmaan. Kannatusjäsenenä pääset ilmaiseksi tutustumaan Taidelaitos Haihatuksen ja KITA kineettisen taiteen gallerian upeisiin kesänäyttelyihin koko kesäkauden ajan.

📬 Ajankohtaista tietoa ja tunnelmia:
Lue muutaman kerran vuodessa saapuvista jäsenkirjeistämme Haihatuksen tuoreista kuulumisista, taiteellisista hankkeista ja muista ajankohtaisista asioista. Pääset lähemmäksi taiteemme ydintä ja saat ensikäden tietoa kiinnostavista tapahtumista.

🤝 Osallistu kokouksiin:
Saat kutsun Haihatuksen Henki ry:n kevät- ja syyskokouksiin, joissa voit olla mukana vaikuttamassa ja jakamassa ajatuksiasi taiteen ystävien kanssa. Yhteisöjäsenet voivat myös nimetä edustajansa Haihatuksen henki ry:n kevät- ja syyskokouksiin.

💖 Henkilökohtaista tukea taiteelle:
Jäsenmaksusi tukee suoraan Haihatuksen taiteellista toimintaa. Jäsenenä olet mukana mahdollistamassa taiteen luomista ja edistämässä taiteen näkyvyyttä.

🗓️ Jäsenyys vuodeksi kerrallaan:
Kannatusjäsenyys on henkilökohtainen ja voimassa vuoden kerrallaan. Jäseneksi liittyessäsi tai jäsenyyden uusiessasi saat jäsenkirjeen vuoden 2024 alussa, mukana jäsenmaksukaavake. Maksun voit suorittaa myös kätevästi verkkokaupassamme.

📧 Helppo erota milloin tahansa:
Jos päätät erota jäsenyydestä, se onnistuu vaivattomasti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen haihatus@haihatus.fi.

Ole osa Haihatuksen Henkeä – yhdistämme taiteen ystäviä, luomme yhteisöllisyyttä ja edistämme taiteen tuomaa hyvinvointia yhdessä. Liity siis oitis jäseneksi ja avaa ovet Haihatuksen omintakeiseen maailmaan! Pääset tästä linkistä Haihatuksen Holvi-kauppaan ostamaan jäsenyyden.

Skip to content