Haihatuksen Henki ry

Taidelaitos Haihatuksen taustalla on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon kulttuuriyhdistys Haihatuksen Henki ry. Taiteilijavetoinen yhdistys on perustettu 29.3.2003 ja rekisteröity 5.3.2004. Vuodesta 2008 lähtien yhdistys on hallinnoinut kaikkea Taidelaitos Haihatuksen toimintaa.

Haihatuksen henki ry:n tarkoitus on taiteiden tekemisen ja esille tuomisen rohkaiseminen sekä taidetapahtumien ja projektien järjestäminen ja toteuttaminen.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseniksi ovat tervetulleita kaikki Haihatuksen ja taiteen ja kulttuurin ystävät. Jäsenillä on vapaa pääsy Haihatuksen kesänäyttelyyn, heille tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja heillä on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa. Varsinaiset jäsenet ovat hallituksen kutsumia ja heillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Vuoden 2023 jäsenmaksu on 30 € / henkilö ja 50 € / yhteisö. Kannatusjäseneksi voi liittyä sähköpostitse haihatus@haihatus.fi tai ostamalla kannatusjäsenyyden Haihatus Shopista. Haihatus Shop.

Laskutustiedot

Haihatuksen Henki ry -yhdistys käyttää verkkolaskutusta.

Yhdistyksen nimi: Haihatuksen Henki ry Y-tunnus: 2150947-1 Verkkolaskuosoite: 003721509471 Operaattori: Apix Messaging Oy Operaattoritunnus: 003723327487

Hallitus 2023

Risto Puurunen, puheenjohtaja, risto@haihatus.fi Paula Kinnunen, varapuheenjohtaja Hanna Makkonen-Rossi, sihteeri Ella Keihäsniemi, jäsen Johanna Pahalahti, jäsen Maija Sydänmaanlakka, jäsen

Varajäsenet: Juha Rupponen (rahastonhoitaja), Tuomo Vuolteenaho, Sami Heino

Skip to content