Haihatuksen kävijäkysely 2020 on nyt auki – vastaa ja osallistu kahden hengen lippupaketin ja hotelliyön arvontaan!

Haihatuksen vuosi 2020 on lopuillaan, joten nyt on palautteen keruun aika! Haihatus on järjestänyt vuoden aikana poikkeuksellisista ajoista huolimatta monipuolisesti kulttuuri- ja taidetapahtumia – vuosi käynnistyi Cleaning Womenin Aelita-elokuvasäestyksellä, kesäkuun viimeisellä viikolla avattiin Tuomo Vuoteenoman kuratoimana 21. Haihatuksen Kesänäyttely Avantgardevekkula, heinäkuussa käynnistyi kuusiosainen MusaSunnuntai -keikkasarja sekä syyskauden kruunasi unenomainen Haihatuksen Syysnäyttely Aika X.

Kuva: Sami Mäkinen

Vastaamalla kävijäkyselyyn annat meille tärkeää tietoa, kuinka voimme olla ensi vuonna entistäkin parempia sekä mitä kaikkea te kävijät haluatte nähdä ja kokea meillä. Kyselyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia ja se on auki vuoden loppuun saakka.

Kyselyyn pääset vastaamaan täältä.

2 vastausta artikkeliin “Haihatuksen kävijäkysely 2020 on nyt auki – vastaa ja osallistu kahden hengen lippupaketin ja hotelliyön arvontaan!”

  1. uPEA KesÄnÄyttely!! Livemusiikki tarjonta parasta A-luokkaa. Mieleen jäi erityisesti tunnelmalliset jatkot lähibaarissa! Kaikin puolin mahtavat jOUTSAA elävöittävä meininki!

    1. Hei Kaisla! Kiitos palautteestasi, tämä lämmittää Haihatuksen porukkaa. 🙂 Tervetuloa myös tänä kesänä nauttimaan kesänäyttelystä ja oheisohjelmista. Terveisin Henna Haihatuksesta.

Kommentit on suljettu.

Skip to content