HAIKU-hankkeen kuulumisia

Lokakuun puolella aloitettu, Taidelaitos Haihatuksen vetämä paikallisverkoston kulttuurimatkailupalveluiden kehittämishanke sai kutsumanimekseen HAIKU.

HAIKU:n avajaistilaisuus ja ensimmäisen kulttuurimatkailuvalmennuksen työpaja pidettiin Haihatuksen Fantasia-talossa tiistaina 8.11.2022. Paikalla oli monipuolinen joukko kulttuurin ja matkailun parissa toimivia tahoja; yhdistyksiä, yrityksiä, freelancer-taiteilijoita…Iltapäivä sujui leppoisissa tunnelmissa ja esiin nousikin useampaan kertaan, miten ennakkoluuloton yhteisöllisyys ja siitä syntyvä luovuus ovat askeleita kohti HAIKU-hankkeen tavoitteita eli omaperäisiä, uusia, paikallisista vahvuuksista ja alueen ominaispiirteistä kumpuavia, elämyksellisiä ja erottuvia kulttuurimatkailupalveluita.

Seuraava HAIKU-työpaja on keskiviikkona 14.12.2022 kello 16-18.30 Taidelaitos Haihatuksen Fantasia-talossa. HAIKU-hanke on avoin myös toimijoille, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet mukaan. Ilmoittautuminen reetta@haihatus.fi päättyy su 11.12.2022.

HAIKU-hankkeen mahdollistaa Taiteen edistämiskeskuksen myöntämä Erityisavustukset harvaan asuttujen alueiden kulttuuritoimintaan -rahoitus ja hankeaika on 10/2022–9/2023. Hankkeeseen osallistuminen on verkostoon tuleville maksutonta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Skip to content