Suunnitteletko residenssiä loppuvuodelle? Haihatuksen syksyn residenssijaksoihin erikoishinta joulukuun loppuun saakka!

Hae Haihatuksen taiteilijaresidenssiin ja lähde työskentelemään Joutsaan mukaansa tempaavassa ilmapiirissä. Taidelaitos Haihatus tarjoaa residenssijaksoja taiteentekijöille erikoishintaan vuoden loppuun saakka – työskentely aikavälillä lokakuu – joulukuu maksaa 500 / kuukausi / henkilö tai tuplahuone 800 / kuukausi / 2 henkilö. (Normaalihinta 650 / kuukausi / henkilö ja 975 / 2 henkilöä tuplahuoneessa.)

Kuinka voit hakea meille residenssiin? Haihatuksen taiteilijaresidenssiin on avoin haku ympäri vuoden. Haku tapahtuu nettisivuiltamme löytyvän sähköisen hakemuksen kautta. Hakemuksessa pyydetään sinua esittelemään itsesi ja kertomaan residenssiajan suunnitelmistasi. Perustiedot, kuten esittelyt työskentely- ja majoitustiloista, löydät residenssin esittelysivuiltamme.

Kuka voi hakea meille residenssiin? Residenssimme on monialainen. Työskentelytilat ovat laajat ja tarjoavat erinomaiset puitteet niin kuvataiteen kuin esittävän taiteen alalle. Kesällä residenssissä vieraili esimerkiksi musiikinalan ammattilainen syventyen musiikilliseen työskentelyyn vanhan ja tunnelmallisen hirsitalon syövereissä ja alkusyksystä kaksi nykysirkuksen moniosaajaa.

Voit esittää jo hakemusvaiheessa tarkentavia kysymyksiä ja toiveita residenssijaksosi suhteen. Seuraamme tulevia hakemuksia ja kysymyksiä päivittäin, joten ole rohkeasti yhteydessä hakemuksen tai sähköpostitse residency@haihatus.fi kautta.

Huomioithan ennen hakemista ja Haihatukseen saapumista – olet tervetullut residenssiin vain, mikäli olet terve. Jos sinulla on pieniäkin flunssan oireita, muutathan suunnitelmiasia myöhempään ajankohtaan. Kiitos yhteistyöstä – pysytään terveinä!

Nähdään Haihatuksessa residenssin merkeissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Skip to content