Tällä viikolla: Ernie’s Pop Up Spa ja MusaSunnuntai 10.7.

MusaSunnuntain 10.7. juliste Hilma Harju

Ernie’s Pop Up Spa 6.-10.7. Keskiviikosta lauantaihin kesänäyttelyn aukioloaikana 11-18 ja MusaSunnuntaina aikavälillä 16-22. Piipahda Ernien kokonaisvaltaiseen hiustenmuotoiluun/leikkaukseen kesänäyttelyn ohella! Varaa aika sähköpostilla erniespopupspa@gmail.com tai instagramin kautta Pop Up Spa (@erniespopupspa) Ernies Art School Hair Cut 35 euroa.

MusaSunnuntai 10.7. kello 18-22 Tuula Amberla ja Faarao Pirttikangas & Nubialaiset. Faarao Pirttikankaan j& Nubialaisten kappaleen ”Kamelia ei jätetä” tarttuvan kertosäkeen pääsee kuulemaan tästä Kamelia ei jätetä – YouTube. MusaSunnuntain päättää legendaarinen Tuula Amberla. Amberlaan vuoden 1984 läpimurtokappale ”Lulu” saanee aikaan yhteislaulua heinäkuiseen iltaan. ”Muuten hän oli niin kuin yksi meistä vain, hän rokkia rakastaa ja öisiä katuja!” Jatkoklubi Panimoravintola Kellarissa (Jousitie 39, Joutsa). MusaSunnuntai -liput verkkokaupasta Haihatus Shop tai paikan päältä.

Estomania 3 -kesänäyttely auki keskiviikosta lauantaihin 11-18 ja sunnuntaina 11-21. KesäKinossa päivittäin kello 16 alkaen virolaisia lyhytelokuvia. KITA, kineettisen taiteen talo on avattu. Näyttely on heinäkuun ajan avoinna keskiviikosta sunnuntaihin kello 11-18 ja löytyy osoitteesta Tokerontie 11, 19650 Joutsa. Yhteislipun näyttelyihin (20e) voi osaa molemmista paikoista. Näyttelyissä käy Museokortti.

Ja lopuksi heinäkuun ensimmäisen viikonlopun hulinoista. KITA:n, kineettisen taiteen talon avajaiset sujuivat hyvissä tunnelmissa. Perjantain kutsuvierastilaisuuden jälkeen lauantaina ja sunnuntaina ovet olivat avoinna Joutopäivät-kävijöille. Haihatuksen puolella Mega Mad In Finland -sirkus-akrobatiaesitys teki vierailijoihin lähtemättömän vaikutuksen. Yleisö oli haltioitunut taiteilijoiden kyvystä yhdistää uskomatona monitaiteellista lahjakkuutta hirtehiseen suomalaista kulttuuria käsittelevään huumoriin! Sunnuntaipäivä huipentui kahden yhtyeen livekeikkaan. MusaSunnuntai -illan aloittanut Roku Rousu & The I.O.N.S -yhtyeen letkeämeininkisistä biiseistä ja soitannasta tykättiin. Yhtye sai todella monta uutta fania! Mahtavaa! 22-Pistepirkot olivat upeita hekin! Yhtye on säilyttänyt musiikillisen omaperäisyytensä ja yleisö keinui hurmoksessa kappaleiden tahdissa läpi koko illan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Skip to content