Tällä viikolla: Monipuolinen Haihatus kiinnostaa

KITA, oivallinen päivävierailukohde

KITA, kineettisen taiteen galleriatalo on oivallinen koko perheen päivävierailukohde! KITA on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin kello 11-18 osoitteessa Tokerontie 11, 19650 Joutsa. Liput: 10/5 €. KITA on museokorttikohde. Kuulumisia somessa: www.facebook.com/kitagalleria/ ja www.instagram.com/kitagalleria/. Kuvat: Kineettisen taiteen galleriatalo

Estomania 3-kesänäyttely, Voimametsä ja KesäKino

Galleria-talon keskikerroksen taidetta./Ilona Savitie
Galleria-talon vintin taidetta./Sami Mäkinen
Voimametsän lumoa./Ilona Savitie
ITE-taidepuistossa./Sami Mäkinen

KesäKino: ”Pyhän Tonin kiusaus”

Pyhän Tonin kiusaus kertoo keski-ikäisestä miehestä, joka löytää itsensä harhailemasta Danten kuvailemassa synkässä metsässä. Hänen varakkaaseen ja rauhalliseen elämäänsä ilmestyy epätavallinen ongelma: moraalisuus. Esitysajat ke-su klo 16- ja leffat sisältyvät näyttelylipun hintaan. Näyttelyyn ja elokuviin voi tulla eri päivinä.

Kesänäyttely on auki ke-la kello 11-18 ja heinäkuun MusaSunnuntaisin kello 11-22. Liput: 15/10/5 euroa. Haihatus on museokorttikohde. Haihatus Jousitie 68-70 19650 Joutsa.

KITA:n ja Estomania 3 -kesänäyttelyn yhteislipulla (20e) voit käydä näyttelyissä eri päivinä. Yhteislippu on ostettavissa molemmissa näyttelyistä.

MusaSunnuntaina 17.7.2022 luvassa kunnon jytää

MusaSunnuntain liput verkkokaupasta Haihatus Shop (holvi.com) tai paikan päältä!

Haihatuksen näyttelykatalogi ilahduttaa vierailijoita

Näyttelykatalogin saa mukaansa kioskilta. /Sami Mäkinen

Haihatuksen näyttelykatalogi on tänä kesänä perinteisessä sanomalehtimuodossa, mikä on ilahduttanut suuresti vierailijoitamme! Katalogissa kerrotaan muun muassa Estomania 3 -kesänäyttelyn taustoista ja Haihatuksen kesän tapahtumista. Tilaa on annettu myös Haihatuksen toimintaa tukeville yhteistyökumppaneille. Katalogin takasivulta löytyy alueen kartta ja vierailun aikana onkin suositeltavaa pysähtyä kioskille vaikkapa munkki-kahville tarkistamaan, ettei mitään ole jäänyt kokematta. Samalla voi myös lukaista, miten helposti voi alkaa Haihatuksen henki ry:n kannatusjäseneksi. Liittyminen onnistuu esimerkiksi tämän linkin kautta Haihatus Shop.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *