KITA OPEN -monitaidepiknik 6.-7.8.

Teemu Siika (Hki) * Justyna Koeke (Puola/Saksa) * Tomasz Szrama (Puola/Suomi) * Antti Viitala (Oulu) * Hojutron (Joutsa) * Mimosa Pale (Joutsa)

KITA OPEN -monitaidepiknik juhlistaa uuden gallerian alkua kutsumalla Joutsaan taiteen ystäviä läheltä ja kaukaa. Piknik on osallistava ja ilmainen monitaidetapahtuma joka sijoittuu KITAn puutarhaan sekä Joutsan kirkonkylän eri kohteisiin. Kalle ja Pauliina Turakka Purhonen toimivat avoimen krokettiturnauksen suojelijoina! Tapahtuman pukukoodina on “Vaatekomeron villit aarteet”. Ohjelmassa on performansseja sekä musiikkiesityksiä. Piknikin jatkoklubi tapahtuu Kellari -ravintolassa Joutsan keskustassa.

Esiintyjälista päivittyy Facebookissa – tarjoa rohkeasti ohjelmaa osoitteeseen kita@haihatus.fi! KITA OPEN lämmittää myös vanhan kunnostetun korsusaunan piknikvieraille sunnuntaina! Pihalla on mahdollista grillata, uida ja nauttia elokuisesta viikonlopusta! Piknik alkaa lauantaina 6.7. kello 15.00 ja päättyy sunnuntaina kello 17. Galleria on avoinna normaalisti tapahtuman aikana.

Tervetuloa piknikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Skip to content