Näyttelytilan ja -ajan haku

Taidelaitos Haihatuksen näyttelytilat sijaitsevat violetin värisessä Galleria-talossa, mustassa Fantasia-talossa ja alueen pihapiirissä.

Sisätilat:
Galleria-talon alakerrassa on yhteensä 208m2 – 13 huonetta – valkoseinäistä tilaa. Lisäksi on rouheampaa lämmittämätöntä avovinttitilaa n. 200m2. Alakerta on jaettu lattian värin mukaa: sininen pääty 108m2 ja punainen pääty 92m2, lisäksi on käytettävissä koko vintti 200m2 tai päädyt n.100m2. Tila voidaan helposti jakaa kahteen tai useampaan osaan.

Ulkotilat:
Pihaa, puutarhaa ja peltoa on yhteensä n. 1,5 ha ja erilaisia ulkorakennuksia; Selostamotorni, Sanavarasto, Lava ja sen sivuhuone sekä Siilo-lasikuitutorni, joiden käytöstä voidaan neuvotella erikseen.

Taiteilijat, taiteilijaryhmät ja -järjestöt voivat hakea näyttelyaikaa Haihatukseen vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse haihatus@haihatus.fi. Laitathan otsikoksi NÄYTTELYHAKEMUS.

Hintaan sisältyvät näyttelyvalvonta sovitusti, markkinointi ja tiedottaminen. Hintaan eivät sisälly vakuutukset, ripustaminen, purkaminen, kuljetukset, avajaistarjoilu, painettu materiaali ja postitus. Haihatuksen vuoden 2023 näyttelytilojen tarkemmat yksityiskohdat ovat sovittavissa tapauskohtaisesti.

Kuvassa Sakari Kannoston Arkki | -veistos Haihatuksen galleriatalon edustalla. Kuva: Annina Mannila.


Skip to content