Tällä viikolla: Haihatus ja KITA ovat sulkeneet ovensa kesältä 2022.

Taidelaitos Haihatus ja KITA ova sulkeneet sulkeneet ovensa kesältä 2022. Suomalais-virolainen Estomania 3 -kesänäyttely, heinäkuussa avattu kineettisen taiteen galleriatalo KITA ja piknikhenkiset MusaSunnuntai -keikat sekä kaikki muut oheistapahtumamme ovat saaneet tänäkin kesänä hyvän vastaanoton! Kiitämme sydämellisesti kaikkia vierailijoitamme, yhteistyökumppaneitamme, sidosryhmiämme, työntekijöitämme ja kaikkia vapaaehtoisena toimintaamme osallistuneita onnistuneesta kesästä 2022!

Taidelaitos Haihatuksen syksyyn kuuluu kesän lopputöiden lisäksi muun muassa residenssiasukkaiden vastaanottaminen. Syksystä ensi kevääseen saakka Haihatus toimii residenssinä kansainvälisille ja kotimaisille taiteilijoille. Alamme suunnata myös pikkuhiljaa katsetta kohti tulevaa kesää 2023.

Haihatuksen syys- ja talvikautta pääsee seurailemaan sosiaalisessa mediassa Taidelaitos Haihatus ja Kitagalleria sekä Art Center & Residency @ FIN (@haihatus). Residenssikuulumisia luettavissa Haihatus Artist Residency. Myös tänne kotisivuille (www.haihatus.fi) päivitämme ajankohtaisia kuulumia ja kerromme tulevista tapahtumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *