Tällä viikolla: KITA OPEN Monitaidepiknik ja Estomania 3 -kesänäyttely kutsuu taiteen ja kulttuurin ystäviä läheltä ja kaukaa

KITA OPEN Monitaidepiknik viikonloppuna 6.-7.8.

KITA OPEN -monitaidepiknik kutsuu taiteen ystäviä läheltä ja kaukaa juhlistamaan uuden kineettisen taiteen galleriatalo KITA:n hyvin vastaanotettua alkutaivalta. KITA OPEN monitaidepiknik on osallistava ja ilmainen monitaidetapahtuma, joka sijoittuu KITA:n puutarhaan sekä Joutsan kirkonkylän eri kohteisiin. Ohjelmassa on performansseja sekä musiikkiesityksiä. Tapahtumasta lisätietoja Facebookissa – Ohjeisohjelmaa voi tarjota rohkeasti: kita@haihatus.fi!

Monitaidepiknik alkaa lauantaina 6.8. kello 15.00 ja päättyy sunnuntaina kello 17. Sunnuntain aikana KITA OPEN lämmittää myös vanhan kunnostetun korsusaunan piknikvieraille. Pihalla on mahdollista grillata, uida ja nauttia elokuisesta viikonlopusta!

Kalle ja Pauliina Turakka Purhonen toimivat avoimen krokettiturnauksen suojelijoina. Tapahtuman pukukoodina on “Vaatekomeron villit aarteet”.

KITA sijaitsee osoitteessa Tokerontie 11 19650 Joutsa ja on avoinna kaikille vierailijoille normaalisti tapahtuman aikana lauantaina ja sunnuntaina alkaen klo 11-

ESTOMANIA 3 -kesänäyttely häikäisee kävijänsä

Taidelaitos Haihatuksen Estomania 3 -kesänäyttely häikäisee vieraansa oivaltavalla, monipuolisella virolais-suomalaisyhteistyöllä syntyneellä taiteellaan. Otattehan vierailussanne huomioon, että taidenäyttelyalue on laaja; Taidetta löytyy sisätilojen (Galleria-talo, Fantasia-talo, Sanavarasto ja KesäKino) lisäksi myös koko Haihatuksen ulkoalueelta, muun muassa ITE-taiteen puistosta ja Voimametsästä. Vierailuun on siis hyvä varata aikaa ja rytmittää vierailukin siten, että välillä voi pysähtyä nauttimaan kioskin antimista ja tehdä samalla vaikkapa tuliaisostoksia. Estomania 3 -kesänäyttelyn t-paidat, Haihatus-sukat, kestokassit sekä edellisvuosien härpäkkeet ovat olleet mieluisia löytöjä!

Hymyntynkää aiheuttavat jaloissa pyörivät Haihatus-sukat!/Kaisa Vigman

Taidelaitos Haihatuksen Estomania 3 -kesänäyttely on avoinna tällä viikolla keskiviikosta sunnuntaihin klo 11-18. Tämän viikon jälkeen, elokuun loppuun saakka Haihatus on auki vain lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-18. Arkipäivinä ke-pe toivotamme tervetulleiksi erityisryhmiä. Erikseen sovittavista vierailuista voi kysyä lisää haihatus@haihatus.fi.

Anders Bergman: Mirage
Käsinkosketeltavaa taidetta./Ilona Savitie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Skip to content