Tällä viikolla: Näyttelyvieraille Haihatus ja KITA auki vain lauantaina ja sunnuntaina klo 11-18.

Tällä viikolla Taidelaitos Haihatuksen kesänäyttely (Jousitie 68-70) ja kineettisen taiteen galleriatalo KITA (Tokerontie 11) siirtyvät elokuun aukioloaikoihin. Näyttelytilat ovat kaikille vieraille auki vain lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-18. Saman päivän aikana ehtii hyvin vierailla molemmissa näyttelyissä. Kannattaa ehdottomasti pitää pieni levähdystauko näyttelyiden välissä ja käydä esimerkiksi ruokailemassa Grilli-Kahvio Tikanderilla. Haihatuksen kioskilta, lipun oston yhteydessä saatte mukaan alekuponkeja Tiksulle. Jos ei ole ihan niin tuhti nälkä niin mieltä virkistäisi varmastikin kahvipaussi ravintola Huttulan terassilla. KITA:n parkkipaikat sijaitsevat Huttulan pihassa, josta lähtee kävelyreitti perille. Tikanderin kioski ja ravintola-kahvila Huttula ovat Taidelaitos Haihatuksen yhteistyökumppaneita.

Molemmista näyttelytiloista voi ostaa yhteislipun näyttelyihin hintaan 20/10 euroa. Haihatus ja KITA ovat myös Museokorttikohteita.

TAIDE HÄMMÄSTYTTÄÄ JA KUMMASTUTTAA PIENTÄ KULKIJAA

Tällä viikolla Taidelaitos Haihatuksen kesänäyttelyä ja KITA:n kineettistä taidetta pääsevät hämmästelemään ja kummastelemaan koululaisryhmät.

/KITA.

Siitä kuului (zzt), kun se liikkui,
(fläp), kun se kiikkui,
ja sitten (prrn, fläp, poks)
enkä koskaan saanut selville,
mikä kumman vekotin se on
…”

Erikseen sovittavista ryhmävierailuista lisätietoja: haihatus@haihatus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Skip to content